Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΘΛΑΣΙΜΕΤΡΟ

Διαθλασίμετρο Γενικής Χρήσης

Εύρος Μέτρησης:

1)0-28 %(για αλάτι)
2) 0-32 % Brix (για φρούτα ,μαρμελάδες,Κομπόστες κλπ)
3) 0-32 % Brix (για φρούτα ,μαρμελάδες,Κομπόστες κλπ) 
4) KMW 0-25,Oe 0-140,0-32 % Brix (για μούστο,φρούτα,μαρμελάδες,Κομπόστες)
5)E: -60°C - 0, P: -50°C - 0, B: 1.100 - 1.400 sg.(για ψυκτικών υγρών,καθαριστικών υγρών και υγρών μπαταρίας)
6)Brix 0-80 % για τη μέτρηση αλκοόλης στο τσίπουρο.
7)Brix 0-40 % , Baume 0-22 , Vol 0-25 % (για την μέτρηση αλκόολης στο τσίπουρο)

Ακρίβεια: ±0.2 %
Ανάλυση: 0.1 %
Λειτουργεί μόνο με το φώς της ημέρας ( χωρίς μπαταρίες )
Θήκη για προστασία και μεταφορά


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου